نماینده مجلس:درصد بالایی از بیکاران کشور دارای تحصیلات فوق لیسانس و دکترا هست
به گزارش آب مایه حیات، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: امروز درصد بالایی از بیکاران جامعه دارای تحصیلات تکمیلی فوق لیسانس و دکترا هستند و این موضوع خسارت ایجاد می نماید.
به گزارش مهر، علیرضا عباسی عصر شنبه در جریان بازدید از یکی از کارخانه های فراوری لوازم دیالیز که به مناسبت روز کارگر و تقدیر از کارگران نمونه و برتر، با حضور فرماندار اشتهارد و مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی البرز برگزار گردید، با تبریک هفته کارگر اظهار کرد: امیداست تمام افرادی که در خط مقدم فراوری فعالیت می نمایند و مجاهدانه برای کشور زحمت می کشند خداوند منان به آن ها توانایی عطا فرماید.
وی ضمن تبریک فرارسیدن هفته معلم خطاب به آنان بیان نمود: اگر یک مجموعه در راستای فراوری سرپا ایستاده است، ما حاصل فعالیت معلمان است، چراکه اگر معلم نباشد این چنین مجموعه هایی هم وجود نخواهند داشت.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته عنوان می شد هر کشوری که منابع طبیعی، معدن و نفت دارد ثروتمند است، توضیح داد: اما امروز هر کشوری که جمعیت و نیروی انسانی ماهرِ خلاق دارد ثروتمند است، بنابراین باید کوشش کنیم جمعیت را با برنامه ریزی افزایش دهیم وگرنه 30 سال بعد مانند کشور ژاپن باید نیروی کار از کشور های دیگر جذب شوند.
وی با بیان اینکه باید در تربیت نیروی خلاق و ماهر کوشش کنیم، اعلام کرد: سالانه در کشور حدود 67 هزار مقاله علمی به چاپ می رسد، در جواب باید بگویم درصد کمی از مقالات و سرانجام نامه ها به ما در حل مسائل یاری می نمایند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در زمینه چاپ مقالات کشورمان را با کشور های پیشرفته مقایسه کنیم، باید بگویم 50 برابر در این زمینه از آن ها کمتر هستیم.
وی با اشاره به کلام حضرت علی (ع) در نهج البلاغه که می فرمایند العِلمُ سُلطانٌ مَن وَجدَهُ صالَ بِهِ وَ مَن لَم یَجِدهُ صیلَ عَلَیه دانش، سلطنت و قدرت است، هر که آن را بیابد با آن یورش برد و پیروز شود، و هر که آن را نیابد بر او یورش برند و مغلوب شود، گفت: اگر از علم به نحو درستی استفاده کنیم، واقعاً به سلطانی می رسیم، این نباشد که نیرویی را تربیت کنیم و در راستای آن بیکاران جامعه افزایش پیدا نمایند.
وی ادامه داد: امروز درصد بالایی از بیکاران جامعه دارای تحصیلات تکمیلی فوق لیسانس و دکترا هستند و این موضوع خسارت ایجاد می نماید.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی در هر دو مؤلفه ورود کردیم و هم قانون حمایت از جوانی جمعیت را با تمام الزامات آن تصویب کردیم و دوم اینکه مصوبه ای را با عنوان قانون جهش فراوری دانش بنیان به تصویب رساندیم.
وی ادامه داد: ما اگر از این ظرفیت استفاده کنیم و دانش بنیانی را در جامعه توسعه دهیم، ارزش افزوده افزایش می یابد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور های اطراف ما به مجموعه کنسرسیوم دیالیز ایران و تجهیزات آن احتیاج دارند و باید ارتقا یابد، متذکر شد: ما امروز تحقیق را برای انتشار مقاله انجام می دهیم، در حالی که باید تحقیق در راستای بهبود توسعه انجام شود و دراین راستا ارزش افزوده و خلق ثروت نیز، به وجود می آید.
عضو مجمع نمایندگان استان البرز در بخش دیگری گفت: استعمار وقتی به کشوری چشم می دوزد، شعار آزادی را مطرح می نماید و ما برای هیچ فردی محدودیتی ایجاد نمی کنیم، اما با ایجاد دغدغه بین مردم و مسئولین، به مردم و جوانان ما فرصت فکر کردن نمی دهند و هویت آن جامعه را می گیرد.
عباسی با بیان اینکه در جهان کشور ها بعد ملی و بین المللی برای خود تعریف می نمایند، بیان نمود: به عنوان مثال در زمینه طب کشور چین و هند چه مقدار طب ملی و چه مقدار طب بین المللی دارد، آن ها با یک حرکت خزنده ای کل طب ملی ما را تغییر دادند، وزارت بهداشت و درمان ما ابتدا اولویتش بهداشت است، اما ما اولویت را درمان قرار دادیم و با طب ایرانی و ملی باید یکسری مسائل و مسائل را حل کنیم تا جامعه ما دچار بیماری نشود و باید در این راستا کمبود ها را با توسعه و ارتقا مجموعه های دانش بنیان و علمی جبران کنیم.
منبع: فرارو