از دی کاپریو تا آدری هپبورن؛ استفاده بهینه از شهرت ستاره ها

به گزارش آب مایه حیات، این آدینه هم دوباره جین فوندا طبق وعده اش باید جلوی کنگره آمریکا دست به اعتراض زد و بازداشت شد، او از آن دسته بازیگرانی که از شهرتشان برای آگاهی رسانی بهره استفاده می نمایند.

از دی کاپریو تا آدری هپبورن؛ استفاده بهینه از شهرت ستاره ها

چهره های پرطرفداری مثل بازیگران سینما در کانون توجه جامعه قرار دارند. رفتار و کردارشان زیر ذره بین رسانه ها است و با بزرگنمایی به سمع و نظر مردم می رسد.

این مشاهیر می توانند از این شهرتشان در راه های بسکمک استفاده نمایند. مدل تبلیغاتی کالایی شوند و پول گزافی به جیب بزنند، در عرصه سیاسی از یک عقیده خاص حمایت نمایند یا در کارهای خیریه پیش افتاده و خیل عظیمی از خیرین را دنبال خود بکشانند.

البته که بسکمک ترجیح می دهند به همان عرصه هنر یا در نهایت درآمدزایی از راه تبلیغات تجاری بسنده نمایند و زندگی آرام و مرفه شان را پی بگیرند.

جین فوندا از آن دست بازیگرانی است که بیرون از دایره هنر فعالیت های زیادی دارد. از یک ماه پیش هر آدینه عکس های دستبند به دست او را جلوی کنگره آمریکا در رسانه های بین المللی می بینیم، در کوشش برای آگاهی رساندن درباره خطرات پیش روی محیط زیست.

البته که این بازیگر 83 ساله برنده 2 اسکار خیلی پیش از این در سال هایی که مخالفت با جنگ ویتنام جسارت زیادی می طلبید در آمریکا علیه این جنگ فعالیت های زیادی کرد و حتی یکی از عکس های او با عنوان هانوی جین چنان جنجالی شد که او را متهم به خیانت به کشور و ایستادن مقابل سربازان آمریکایی کرد.

به همین بهانه بد ندیدیم که چند بازیگر از جنس جین فوندا معرفی کنیم.

کوشش آدری هپبورن برای بچه ها

ستاره انگلیسی سینمای دنیا یکی از 15 بازیگری است که توانسته سه جایزه معتبر اسکار، تونی و امی را در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون از آن خود کند.

هپبورن از اواخر دهه 80 میلادی سفیر حسن نیت سازمان ملل شد و خودش را وقف آگاهی رسانی درباره بچه ها نیازمند سراسر دنیا و بهبود وضع زندگی آن ها کرد.

او کارش را با سفر به اتیوپی شروع کرد که تازه دچار قحطی شده بود و پس از آن با ترتیب دادن مصاحبه های گوناگون سعی کرد توجه دنیای را به این موضوع جلب کند. او پس از آن سفرهایش را به کشورهای مختلف از اکوادور و گواتمالا تا تایلند، ویتنام و سودان ادامه داد.

آنجلینا جولی و بحران آوارگان

تقریبا بیشتر کسانی که با نام آنجلینا جولی آشنا هستند می دانند که این بازیگر فعالیت های بشرمحبت آمیز زیادی دارد و در همین چند سال اخیر چند بار به خاورمیانه هم سفر نموده است.

او به عنوان سفیر حسن نیت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، فعالیت هایی معطوف به گرفتاری های آورگان و پناهندگان در بیش از 30 کشور دنیا دارد. یکی از کشورهای مقصد آنجلینا جولی کامبوج بود. او در سفر به این کشور پسربچه ای را هم به فرزندی پذیرفت. او سرپرستی دو کودک دیگر به نام های زهرا و پکس را نیز به ترتیب در اتیوپی و ویتنام قبول کرد.

بازیگر دختر ازهم گسیخته از هنر فیلمسازی هم در راستای کارهای بشرمحبت آمیز اش بهره گرفته است. جولی سال 2017 فیلمی درباره جنایت های فجیع خمرهای سرخ در کامبوج با عنوان نخست پدرم را کشتند ساخت، که تصویر این جنایت های کهنه را پیش چشم دنیایان به نمایش گذاشت.

لئوناردو دی کاپریو نگران آینده زمین

دی کاپریو بازیگری که با فیلم تایتانیک شهرتی دنیای پیدا کرد و پس از آن با نقش های رنگارنگ هنرش را به رخ کشید، از فعالان پر تکاپوی حفظ محیط زیست است.

او هم از شهرت و ثروتش برای آگاهی رسانی در زمینه حفظ محیط زیست و حمایت از فعالیت های گوناگون در این زمینه استفاده می نماید. بازیگر گرگ وال استریت بنیادی به اسم خودش هم برای این کار تاسیس نموده است.

بازیگر برنده جایزه اسکار سابقه سخنرانی محیط زیستی در سازمان ملل را دارد و برای جلب نظر روسای جمهور آمریکا در به کار بردن انرژی های پاک با آن ها دیدار نموده است.

این بازیگر در سال های اخیر با تهیه و بازی در مستندی به نام پیش از سیل کوشش بسکمک کرد تا خطر تغییرات اقلیمی را هویدا کند.

جرج کلونی و ماجرای سودان

شاید به اندازه نام های پیشین در زمینه فعالیت های انسان محبت آمیز شناخته شده نباشد، اما این بازیگر از فعالان پرکار برای جلوگیری از نقض گسترده حقوق بشر در سودان است.

او بنیان گذار بنیادی خیریه به نام نه هنگام پاس ما است، و در این بنیاد از همبازیانش در 11 یار اوشن مثل برد پیت و مت دیمون کمک گرفته است.

هدف اصلی آن ها جلوگیری از کشتار انسان ها در سودان است اما در کنار آن تهیه غذا و مبارزه با فقر گرسنگی را هم در برنامه های خود قرار داده اند.

تعداد بازیگرانی با دغدغه های این چنینی زیاد است و به این چند نمونه محدود نمی شوند و البته اینکه کارشان تا چه اثر دارد معین نیست. آنچه آشکار است تاثیر شهرت آن ها بر جلب توجه عموم به مشکلاتی است که بیان می نمایند.

منبع: انتخاب

به "از دی کاپریو تا آدری هپبورن؛ استفاده بهینه از شهرت ستاره ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از دی کاپریو تا آدری هپبورن؛ استفاده بهینه از شهرت ستاره ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید