طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه سولیانو

به گزارش آب مایه حیات، چیزکیک یکی از خوشمزه ترین کیک ها یا دسرهایی است که هواداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه در کنار یک نوشیدنی خوشمزه مثل چای یا قهوه می تواند بعدازظهر خوبی را در کنار خانواده یا دوستان تا رقم بزند. یکی از موادی که برای تهیه این دسر خوشمزه ضروری است، خامه قنادی است.

طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه سولیانو

مواد لازم برای تهیه چیزکیک تنوری

  • آرد 600 گرم
  • پودر شکر 150 گرم
  • روغن 320 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شیره آب و شکر دو قاشق غذاخوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل چیزکیک تنوری

  • پنیر خامه ای 900 گرم
  • خامه قنادی سولیانو کاله 320 گرم
  • شکر 300 گرم
  • تخم مرغ شش عدد
  • کره کاله خرید آنلاین 100 گرم
  • آرد ذرت 60 گرم
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه چیزکیک

مرحله اول

برای تهیه چیزکیک تنوری، در ابتدا روغن صاف را رنده نموده و با دست مخلوط می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند. در مرحله بعدی پودر قند را اضافه و مخلوط را با دست به طور کامل مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در آخر هم تخم مرغ ، وانیل، شیر، آب و شکر را در ظرفی مخلوط نموده و به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را خوب هم میزنیم تا خمیر مورد نظر به دست بیاید.

خمیر را جمع می کنیم و برای اینکه خمیر به دست نچسبد از کمی آرد استفاده می کنیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و به طور مساوی در 2 قالب می ریزیم. توجه داشته باشید که انتهای قالب ها را کمی چرب کنید تا خمیر به کف قالب نچسبد.

مرحله سوم

خمیر آماده شده را به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر گذاشته و بگذارید به طور کامل پخته گردد. بعد از این زمان، سینی خمیر پخته شده را از فر خارج نموده و مواد زیرین (مواد داخل چیز کیک) را داخل خمیر آماده شده میریزیم.

مرحله سوم

برای آماده کردن مواد داخل چیز کیک ابتدا پنیر و شکر را با همزن بزنید تا حل گردد بعد خامه قنادی سولیانو کاله را اضافه نموده آنقدرهم میزنیم تا فرم بگیرد. بعد تخم مرغ و آرد ذرت را اضافه می کنیم. در مرحله بعد منتظر می شویم تا مخلوط آب گردد که آن را در حد مخلوط شدن هم میزنیم. توجه داشته باشید که مخلوط زیاد هم نخورد. چرا که بعد از خارج شدن از فر (دمای فر 150 درجه) پفی که نموده از بین می رود، داخل قالب چیز کیک که خمیر زیرین را گذاشتیم قالب را لب به لب پر می کنیم.

مرحله چهارم

در فر را باز نموده و سینی مواد مخلوط شده را داخل فر می گذاریم و به مواد داخل فر به مدت 25 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد اجازه پخت میدهیم .پس از آن از فر بیرون آورده و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک گردد.حال می توانید کیک آماده شده را به دلخواه برش بزنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه سولیانو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیزکیک تنوری با خامه سولیانو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید