برگزاری کارگاه آموزش تکنولوژی روغن خوراکی
به گزارش آب مایه حیات، انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، کارگاه آموزش تکنولوژی روغن خوراکی را برگزار می نماید.

به گزارش باشگاه دانشجویان آب مایه حیات، این جلسه با تدریس پیغام زین العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی ـ چهارشنبه و پنجشنبه 20 و 21 بهمن از ساعت 18 تا 21 برگزار می گردد.
علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به شناسه @fatemehrp811 یا شماره واتساپ 989365446945 پیغام دهند.
روغن ها و چربی ها، از عوامل مهم تشکیل دهنده حیات حیوانی و گیاهی بوده و از لحاظ این که به عنوان منبع ذخیره انرژی در بدن موجودات در نظر گرفته می شوند، دارای ارزش تجاری هستند.
تکنولوژی فراوری روغن خوراکی شامل مراحلی از جمله شیمی روغن، منابع روغن دار، استخراج مکانیکی روغن، روغن گیری با حلال، اسیدبری روغن ها، تصفیه تکمیلی روغن، هیدروژن دار کردن روغن، روش های فراوری روغن های عملگرا است.
منبع: خبرگزاری ایسنا