طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین
به گزارش آب مایه حیات، یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی هایی که می توان در تمام فصول سال آن را با مواد و میوه های هر فصل آماده کرد، اسموتی است. اسموتی در عین این که یک میان وعده و دسر خوشمزه است، می تواند با داشتن مواد مغذی برای همه افراد در هر سنی و با هر رژیمی مناسب باشد. اسموتی که ترکیبی از موز و اسفناج دارد و همراه پروماست کازئین تهیه می شود، دسری مغذی و البته مناسب ورزشکاران است. اگر می خواهید طرز تهیه اسموتی آسان اسفناج و موز را با پروماست کازئین بدانید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی اسفناج و موز
- کره بادام یا بادام زمینی یک قاشق
- پروماست کازئین کاله پرو خرید آنلاین دو سوم پیمانه
- موز یک دوم
- آب سه چهارم لیوان
- اسفناج یک مشت کامل
طرز تهیه اسموتی
مرحله اول
اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بگذارید تا آب اضافه آن خشک شود.
مرحله دوم
همه مواد یعنی پروماست کازئین، کره بادام زمینی، موز، اسفناج و آب را هم زمان داخل مخلوط کن بریزید و تا رسیدن به بافت دلخواه هم زنید. این میان وعده را می توانید با کمی لیمو میل کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
تاریخ انتشار: 14 شهریور 1401
آخرین بروزرسانی: 14 شهریور 1401
گردآورنده: ezjetwater.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 21172
به "طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید