طرز تهیه دسر کنافه

به گزارش آب مایه حیات، دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی کونفه و در زبان عربی همان کنافه نامیده می گردد. این دسر خوشمزه متعلق به کشور های منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه ای است، می ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می نمایند. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر کنافه

مواد لازم برای تهیه دسر کنافه

  • رشته کاداییف 500 گرم
  • کره 200 گرم
  • پنیر لبنه یا بز 500 گرم

مواد لازم برای شربت کنافه

  • شکر 300 گرم
  • آب 300 میلی لیتر
  • آبلیمو تازه به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم
  • گلاب یا عرق بهار نارنج به میزان لازم
  • پودر پسته 70 گرم

طرز تهیه دسر کنافه

مرحله اول

فر را روی دمای 170 تا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

مرحله دوم

رشته های کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس کره آب شده را اضافه کنید به طوری که تمام رشته ها به کره آغشته شوند.

مرحله سوم

یک قالب کیک با قطر 15 سانتی متر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید و نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.

مرحله چهارم

پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آن قدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشته های کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشته های کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.

مرحله پنجم

دسر را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

مرحله ششم

در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

مرحله هفتم

بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو نموده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دسر کنافه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر کنافه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید