طرز تهیه 6 غذای رژیمی برای سحر و افطار ماه رمضان

به گزارش آب مایه حیات، قصد دارید در ماه رمضان هم غذای رژیمی میل کنید؟ اگر می خواهید از فواید روزه دار بودن در ماه رمضان برای تناسب اندام و کاهش وزن استفاه کنید و به جای پرخوری بعد از افطار یک وعده شام مفید، سالم و اصولی میل کنید بهتر است به جای پیروی از رژیم های لاغری عجیب و غریب طرز تهیه چند غذای رژیمی را یاد بگیرید. در این مقاله طرز تهیه چند غذای رژیمی، سبک و سالم برای ماه رمضان که اتفاقا علاوه بر شام، برای سحری ماه رمضان هم مناسب هستند و تناسب اندام تان را حفظ می نمایند را به شما آموزش می دهیم. با سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران همراه باشید.

طرز تهیه 6 غذای رژیمی برای سحر و افطار ماه رمضان

1- سالاد پاستا مدیترانه ای؛ غذایی مفید برای سحری و شام ماه رمضان

غذاها و سالادهای مدیترانه ای معمولا در دسته غذاهای رژیمی و سبک قرار می گیرند. این غذاها سرشار از فیبر و کربوهیدارت های پیچیده و سبزیجات هستند که سبب می گردد هم خیلی زود احساس سیری کنید و هم بعد از خوردن شان احساس سبکی کنید.

سالاد پاستا مدیترانه ای یک وعده غذای رژیمی مفید، کم کالری و سالم و از جمله غذاهای مناسب سحری و شام ماه رمضان و شب های گرم سال است. برای تهیه این سالاد مقداری پاستا فرمی را در آب جوش بریزید و وقتی نرم شد، آب کش کنید.

سپس پاستاها را با گوجه گیلاسی، خیار، ماست یونانی، زیتون، پیاز قرمز، پنیر فتا و مقداری گوشت مرغ گریل یا کبابی که همه را به قطعات کوچک خرد نموده اید، مخلوط کنید. برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه سالاد پاستا مدیترانه ای به همراه فیلم آموزش تهیه روی لینک مطلب کلیک کنید.

2- سالاد جوجه؛ شام سبک ماه رمضان

یک سالاد مدیترانه ای کم کالری و سالم دیگر که از جمله برترین و مقوی ترین غذاهای سحر و افطار و البته یک غذای رژیمی ایده آل برای ماه رمضان است. برای تهیه سالاد جوجه به گوشت کبابی یا گریل شده سینه مرغ یا بوقلمون، آووکادو، گوجه گیلاسی، یک سوم فنجان عسل، روغن زیتون، کمی سرکه، کاهو و کمی سس خردل احتیاج دارید.

اگر خردل معده تان را اذیت می نماید آن را حذف کنید و کمی سرکه انگور یا سرکه سیب به مواد سس اضافه کنید. به جز جوجه که جزو اصلی این سالاد است تمام سبزیجات و سس ها را به انتخاب خودتان می توانید تغییر دهید.

در ابتدا برگه های کاهو شسته شده را کف ظرف سالاد بگذارید و تکه های گریل یا کبابی سینه مرغ یا بوقلمون، یک عدد آووکادو بزرگ برش داده شده، گوجه گیلاسی دو نیم شده و تکه های پیاز را روی کاهوها بچینید.

برای تهیه سس سالاد یک سوم فنجان عسل، سه قاشق غذاخوری خردل یا 2/1 قاشق غذاخوری سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط و روی مواد داخل ظرف بریزید. برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه سالاد جوجه روی لینک مطلب کلیک کنید.

3- سالاد سزار؛ در ماه رمضان هم خوش اندام بمانید

سالاد سزار سالادی محبوب برای تمام فصول است. اما اگر در ماه رمضان قصد دارید با خوردن وعده های شام سبک و سالم از اضافه وزن پیشگیری کنید به شما پیشنهاد می کنیم سالاد سزار رژیمی با کلم و ماست یونانی را به عنوان یک غذای رژیمی برای ماه رمضان امتحان کنید.

کلم سرشار از اسید فولیک، پتاسیم و کلسیم است که برای سلامت قلب بسیار ضروری و مفید هستند. از سوی دیگر ماست یونانی منبع غنی پروتئین (دو برابر ماست معمولی) است که ساعات طولانی شما را سیر نگه می دارد و در نتیجه سبب کاهش وزن می گردد.

برای مطالعه مراحل طرز تهیه سالاد سزار به روش های مختلف به همراه تماشای فیلم آموزش طرز تهیه آن روی لینک مطلب کلیک کنید.

4- سالاد تخم مرغ و مارچوبه؛ یک وعده غذای رژیمی سبک و آسان

نام این وعده غذایی رژیمی سالم، بسیار مفید و کم کالری سالاد تخم مرغ و مارچوبه است اما شما می توانید از هر سبزی که می پسندید در تهیه این خوراک خوشمره استفاده نموده و آن را به عنوان یک غذای رژیمی خوشمزه برای سحر یا افطار ماه رمضان آماده کنید.

اسفناج پخته، قارچ، کلم و آووکادو برای اضافه کردن به این سالاد ایده آل هستند. تهیه این سالاد به خصوص در ماه رمضان که گرسنگی و وقت اندک، به خصوص برای خانم های شاغل فرصت زیادی برای تهیه شام نمی دهد، در کمترین زمان ممکن انجام می گردد.

کافی است مارچوبه های تازه را کمی بپزید و در ظرف بچینید و یک تخم مرغ نیمرو یا آبپز (بسته به سلیقه و تعداد نفرات) را روی آن بگذارید. مقداری سیب زمینی که در فر تنوری نموده اید یا سیب زمینی پخته، کمی نمک و فلفل سیاه، روغن زیتون و لیمو ترش مزه ای فوق العاده به این غذای رژیمی سبک می دهند.

همانطور که گفتیم بنا به دلخواه می توانید سبزیجاتی مثل لوبیا فرنگی پخته، اسفناج پخته شده، کدو گریل یا کمی سرخ شده و آووکادو و کمی قارچ پخته هم به سالاد تخم مرغ و مارچوبه اضافه کنید. همان طور که گفتیم می توانید به جای تخم مرغ نیمرو از تخم مرغ آب پز هم بهره ببرید تا یک غذای رژیمی صد در صد داشته باشید.

5- املت قارچ و سبزیجات؛ سحری و شام لذیذ و مقوی

از فواید قارچ، تخم مرغ و انواع سبزیجات چه به صورت خام و چه پخته، هر چه بگوییم کم گفته ایم. حالا اگر تمام این مواد سالم و مفید و اتفاقا کم کالری را یک جا جمع کنیم یکی از سالم ترین و برترین وعده های غذای رژیمی برای ماه رمضان در دسترس شماست.

اگر دل تان می خواهد یک شام مفصل تر و پرانرژی و در عین حال یک غذای رژیمی سالم میل کنید و از سوی دیگر در وعده سحری چندان اشتهایی برای غذا خوردن ندارید و به یک لیوان شیر و خرما و خشکبار بسنده می کنید بهتر است این املت را امتحان کنید. املت قارچ و سبزیجات یک وعده سیر کننده و پرانرژی برای افرادی است که در وعده سحری میل زیادی به خوردن غذا ندارند.

برای تهیه این غذای رژیمی مقوی کافی است کمی قارچ را با فلفل سیاه و نصف قاشق چای خوری کره تفت دهید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را با کمی روغن خاگینه کنید و قارچ های تفت داده شده را به همراه اسفناج پخته و مقداری پیازچه یا جعفری تازه خرد شده به آن ها اضافه کنید. برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه املت قارچ و سبزیجات به همراه فیلم آموزش تهیه روی لینک مطلب کلیک کنید.

6- جوجه کباب تابه ای؛ یک غذای رژیمی و سبک برای ماه رمضان

جوجه کباب تابه ای از به روش آسان است که در دسته برترین غذاهای رژیمی و سبک برای سحری و شام ماه رمضان نیز قرار می گیرد. شما به راحتی می توانید جوجه کباب تابه ای را با همان عطر و طعم جوجه کباب سیخی در ماهیتابه آماده کنید و به صورت غذای نونی یا با برنج برای سحری و شام ماه رمضان میل کنید.

فقط کافی است به مراحل مزه دار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید. برای مطالعه طریقه درست کردن جوجه کباب تابه ای و بعلاوه مشاهده فیلم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای می توانید به مقاله مراجعه کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 6 غذای رژیمی برای سحر و افطار ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 6 غذای رژیمی برای سحر و افطار ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید