فوت و فن های درست کردن سالاد الویه خوشمزه ، سالاد الویه قالبی را با این روش تهیه کنید

به گزارش آب مایه حیات، سالاد الویه از جمله غذاهای مشهور و بسیار خوشمزه است که در سفره غذای ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد.

فوت و فن های درست کردن سالاد الویه خوشمزه ، سالاد الویه قالبی را با این روش تهیه کنید

به گزارش آب مایه حیات، سالاد الویه یکی از مشهورترین سالادهای دنیاست که در ایران بسیار محبوب است و پایه ثابت میز غذا در مهمانی ها و به خصوص جشن تولدهاست. این سالاد خوشمزه در میان بچه ها هم بسیار پرطرفدار است.

این سالاد احتیاج به رعایت یک سری نکات و فوت و فن های خاص دارد که در ادامه می خوانید:

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه

سینه مرغ: 1 عدد

سیب زمینی میانه: 4 عدد

تخم مرغ: 3 عدد

هویج: 1 عدد

خیارشور: نیم کیلو

سس مایونز: به مقدار لازم

خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی: نصف لیوان

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

چوب دارچین: 2 عدد

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد الویه

1 ـ برای آغاز کار سیب زمینی و تخم مرغ را به صورت جداگانه آبپز کنید و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند.

2 ـ سینه مرغ را همراه با 1 لیوان آب، پیاز، سیر، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه آبپز کنید؛ سپس سینه مرغ را خرد یا ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

3 ـ سیب زمینی ها را با رنده ریز یا درشت به دلخواه رنده کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سس مایونز را همراه با خامه، کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سیب زمینی رنده شده بریزید. با یک قاشق مناسب سیب زمینی و سس را خوب هم بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند.

4 ـ تخم مرغ آبپز، خیارشور و هویج را رنده کنید و داخل یک کاسه دیگر بریزید؛ سپس نخود فرنگی پخته را به آن اضافه کنید. در این مرحله نصف آب مرغی را که صاف نموده اید، به این مواد اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس همه مواد را به کاسه سیب زمینی اضافه کنید. حالا وقتش رسیده که دستکش بهداشتی دست کنید و همه مواد الویه را با دست کاملا هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند. سالاد الویه را داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید؛ سپس به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد، نوش جان.

نکات مهم

1 ـ برای بهتر شده طعم سالاد الویه می توانید نیمی از خیارشور را رنده و نیم دیگر آن را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید.

2 ـ حتما سیب زمینی را با سس مخلوط کنید و بعد بقیه مواد را به آن اضافه کنید؛ زیرا سیب زمینی باید مزه دار گردد تا درنهایت یک سالاد الویه خوشمزه داشته باشید.

3 ـ اضافه کردن خامه به سس مایونز اختیاری است؛ اما اضافه کردن آن سالاد اولیه را خوشمزه تر می نماید. مقدار سس مایونز هم اختیاری است، برخی ها الویه را کم سس و برخی با سس بیشتر می پسندند؛ اما توجه داشته باشید که اگر سس مایونز نسبت به مواد بیش از حد کم باشد، سالاد شما خوشمزه نمی گردد.

4 ـ حتما سیب زمینی و تخم مرغ را از شب قبل بپزید و داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شوند. اگر سیب زمینی گرم باشد، همه سس را به خود جذب می نماید و ناچارید مدام سس مایونز اضافه کنید.

5 ـ اضافه کردن نخود فرنگی به سالاد الویه اختیاری است.

6 ـ به جای مرغ می توانید از ژامبون بهره ببرید.

7 ـ اگر خیارشور شما بیش از حد شور است، در اضافه کردن نمک به سالاد الویه دقت بیشتری کنید.

آموزش سالاد الویه قالبی

برای این کار قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید؛ سپس یک کیسه فریزر را باز کنید و کف قالب پهن کنید، طوری که همه قسمت های قالب با کیسه پوشانده گردد و قسمتی از آن از سر قالب بیرون باشد. توجه داشته باشید که کیسه فریزر جمع نگردد. حالا خیلی آرام با یک قاشق غذاخوری سالاد الویه را کم کم داخل قالب بریزید و با کف قاشق سالاد را خوب پهن کنید و هرچه قالب پرتر گردد باید با کف قاشق فشار بیشتری وارد کنید تا الویه منسجم و فشرده گردد.

وقتی قالب کاملا پر شد، روی سطح قالب را صاف کنید و دنباله کیسه فریزر را که از سر قالب بیرون بود، روی قالب بکشید. قالب را حدود دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید. هنگام برگرداندن سالاد از قالب ابتدا کیسه فریزر را از روی قالب کنار بزنید؛ سپس بشقاب یا دیس مورد نظر را روی قالب بگذارید و خیلی سریع قالب را برگردانید. سالاد الویه خیلی راحت به داخل ظرف منتقل می گردد. در آخر کیسه فریزر را از روی سالاد بردارید و به دلخواه تزیین کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "فوت و فن های درست کردن سالاد الویه خوشمزه ، سالاد الویه قالبی را با این روش تهیه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های درست کردن سالاد الویه خوشمزه ، سالاد الویه قالبی را با این روش تهیه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید