املت تن ماهی و قارچ، یک غذای سریع و لذیذ برای روز های پر مشغله

به گزارش آب مایه حیات، املت تن ماهی و قارچ یکی از انواع غذا های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب های متنوعی درست می گردد.

املت تن ماهی و قارچ، یک غذای سریع و لذیذ برای روز های پر مشغله

به گزارش وقت صبح، املت تن ماهی یک غذای بسیار سریع و خوشمزه است که می توانید آن را در روز هایی که مشغله زیاد کاری دارید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

کنسرو تن ماهی 1 قوطی

فلفل دلمه ای 2 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 4 عدد

قارچ 200 گرم

جعفری 1 دسته گوچک

روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

طرز تهیه:

تن ماهی را پس از جوشاندن درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن اضافی آن خارج گردد. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

حالا قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه جعفری را روی به صورت ریز خرد می کنیم.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و میزانی روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم.

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای گردد، سپس فلفل دلمه ای را به همراه قارچ درون تابه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم. در ادامه مواد را تفت می دهیم تا قارچ و فلفل دلمه ای آب بیندازد و کاملا سرخ شوند.

تن ماهی را به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه جعفری را به مخلوط تن ماهی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا جعفری تغییر رنگ بدهد.

حالا تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج گردد. در ادامه تخم مرغ را به مواد تن ماهی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

در نهایت اجازه می دهیم املت روی حرارت بماند تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت گردد.

منبع: فرارو

به "املت تن ماهی و قارچ، یک غذای سریع و لذیذ برای روز های پر مشغله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت تن ماهی و قارچ، یک غذای سریع و لذیذ برای روز های پر مشغله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید